Hírek|

Tisztelt Választópolgárok!
Kedves Zebegényiek!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2022. július 01. napjával polgármesteri tisztségemről  lemondtam. Döntésemet megromlott egészségi állapotom és gyógyulásom várható elhúzódása miatt a település működése érdekében hoztam meg.

Polgármesterségem közel 10 éve alatt igyekeztem mindenben a települést szolgálni. Annak idején  békességet szerettem volna a településen, és ez ma sincs másként. Akkor senki sem gondolt a kétéves pandémiára és annak következményeire, sem a jelenlegi háborús veszélyhelyzetre.

Búcsúzom!

Köszönöm Önöknek a sok szép évet, a megható ünnepségeket, a Babaparkot, a megemlékezéseket, a közös örömmel töltött rendezvényeket és a felém áradó szeretetet.

Köszönettel tartozom a hivatalban dolgozó közvetlen kolleganőimnek és kollegáimnak, a fizikai alkalmazottaknak , az óvoda , a múzeum, a könyvtár, védő, és orvosi rendelő munkatársainak, és a konyha dolgozóinak kitartó munkájukért. Köszönöm Dr.Závorszky Károly munkáját és hivatástudatát, és köszönöm Himmer Istvánné türelmes önfeláldozó segítségét.

Külön köszönöm Bahil Emilné jegyző asszonynak, hogy tíz éven át mindig számíthattam kitartására, munkájára, segítségére.

Köszönöm a tíz év alatt valamennyi velem dolgozó képviselő,, szakértő és civil szervezet önzetlen munkáját is. Köszönöm az alpolgármesterek Pásztor László, Krebsz Gábor és Fieszl Csaba támogatását. Sokat tanultam tőlük, sok új tapasztalattal gazdagodtam. Az elmúlt évek eredményeit mindannyian, együtt értük el,  mindannyiuk munkája, közös eredménye a sok fejlesztés mint pl. a vis major pályázatok sora,  óvoda és konyha felújítások, étkező felújítás, strandfejlesztés, múzeum felújítások,, csapadékvíz elvezetések, járda felújítások,és a jelenleg is futó pályázatok az Új-völgy útjainak, a Nyúl utca, Bartóky és Kossuth út felújítása, az intézmények energetikai fejlesztése, településközpont fejlesztés,  valamint a még elbírálás alatt álló Árpád utca , és az újabb turisztikai pályázat a FORFA felújítása.

A jelenlegi képviselő-testület és a leendő polgármester település érdekében kifejtett munkájához sok sikert kívánok! Tegyenek meg mindent azért, hogy Zebegény jövője virágzó legyen, ahogy ezt az előttem regnáló polgármesterek és magam is igyekeztünk saját lehetőségeinkhez mérten különbözően, de azonos szándékkal, lelkesedéssel és szolgálattal elérni.

Köszönöm a választók bizalmát, köszönöm a lakosság sok biztatását, szeretetét és a mindennapi  közvetlen, mindennél többet adó emberi kapcsolatokat.

Kívánok mindannyiuknak  jó egészséget, békés éveket, sok szeretetet, egymás segítését, és egy olyan Zebegényt ahol öröm élni!

Tisztelettel:
Hutter Jánosné

Comments are closed.

Close Search Window