Szolgáltatás|

Kőteleky Rita, ingatlanértékesítő – a Dunakanyar településeire specializálódva segítem Megbízóimat, ingatlan eladásban és keresésben.

Vettem és eladtam lakást, újítottam fel házat és befektetési célú ingatlan tulajdonos vagyok. Ügyfeleim érdekeit ezért nem csak kereskedőként vizsgálom, az ingatlanpiacot magánemberként is ismerem. Bármilyen helyzetben is van, tudok azonosulni kihívásaival.

Közgazdász végzettségemmel üzleti szemléletre, míg nemzetközi marketing diplomámmal az eladás hatásfokát segítő tudásra tettem szert.

Ingatlanközvetítői munkámat egy amerikai piacvezető cég budapesti franchise hálózatában kezdtem, korábbi óceánjárón szerzett fotós tapasztalatomat az értékesítés vizuális fegyvertárává fejlesztettem, spanyolországi vevőszolgálati és értékesítési élményeim pedig abban segítettek, hogy bárkivel megtaláljam a hangot.

Jelenleg Zebegényben élek, a Dunakanyar fontos része a mindennapjaimnak, a megbízásaim részben ide, részben Budapest és agglomerációjához kötnek.

Mindig nagy kihívás és izgalmas kaland megtalálni a legideálisabb vevőt vagy kereső ügyfeleim számára a tökéletes ingatlant.

Egy jó ingatlanossal még a sikerdíj kifizetése mellett is pénzt és időt spórolhatunk, és ami legalább ennyire fontos: a felesleges stressztől is megkímélhetjük magunkat.

Díjmentes szolgáltatásaim:

0. lépés: Konzultáció, elköteleződés nélkül: felmérem az ingatlant, átbeszéljük a célokat, elvárásokat.

1. Piaci árelemzést készítek: segítek megtalálni azt az árat, ami biztosítja a céloknak megfelelő eladást. Megbízásom esetén:

2. Home staging: segítek az ingatlan felkészítésében, igény esetén lakberendező bevonásával, a legjobb ár megszerzésére. 

3. Hirdetés: profi fotózást követően, kiemelve az ingatlan legszebb arcát összeállítom azt a hirdetést, amely aurájával beszippantja az új otthonát keresőt. 

4. Méretezett alaprajz: amennyiben nem áll rendelkezésre, készíttetek szakemberrel. 

5. Kiemelt megjelenés: frekventált ingatlanos oldalakon, ott és csakis ott, ahol ingatlana igazán a célcsoportra talál. 

6. Szakmai képviselet: végig viszem a teljes értékesítési folyamatot, képviselem Megbízómat az ártárgyalásban, a legjobb feltételek elérésében, segítem egészen a birtokbaadásig. 

7. Jogi támogatás: szükség esetén tapasztalt jogászt ajánlok, akivel közérthetően és jogszerűen rendezhetjük a kérdéses részleteket. 

Ha Ön is szeretné stresszmentesen eladni ingatlanát, vagy megtalálni álmai otthonát a Dunakanyarban, várom hívását!

Kőteleky Rita

Telefon: +3630 401 1946
Web: dunakanyaringatlan.com

Comments are closed.

Close Search Window