Szolgáltatás|

Cím: 2627 Zebegény, Almás kert 21.

Nyitva tartás: Nyitva vagyunk, mikor bringázásra alkalmas az időjárás. Szervezett túráink miatt viszont nem mindig vagyunk helyben, ezért hívj, ha jönnél, és teszünk félre Neked bringát, vagy kenut.

Telefon: +36 30 555 7946

E-mail: szervezes (kukac) turaprogram.hu

Web: www.turaprogram.hu

Ha neked is szíved csücske a Duna, az Ipoly, a Garam, ha te is szívesen kapcsolódsz ki a természetben, akkor igen jó helyen jársz. Budapesttől mindössze egy órányira vagyunk, akár vonattal látogatnál meg minket, akár autóval. Mi segítünk neked akár vízre vágysz, akár a bringaútra, akár programokra. Sőt, bike&boat programunk keretében mindezeket a simán kombinálhatod is! Nagyméretű stabil és biztonságos családi kenuk, tengeri kajakok, mountain bike-ok, ebike-ok és kényelmes városi kerékpárok várnak Zebegényben.

A magánszemélyektől kezdve a nagyméretű csoportokig bezárólag komplett kiszolgálást tudunk biztosítani, csapatépítő túrák, programszervezés, logisztika, étkeztetés terén. Honlapunkon találsz ötleteket, tippeket, de ha a térképet nézegetve úgy érzed, hogy te sokkal jobb programot szerveznél a csapatodnak, osztályodnak, a háttérmunkákban is bátran számíthatsz ránk.

Comments are closed.

Close Search Window