Szálláshely|

Szállásunk a Börzsöny lábánál fekvő Zebegény központjában van, 5 percnyi sétára a Duna-parttól, az erdőtől és a vasútállomástól. Ideális kiindulópont a környező erdők felfedezéséhez, kerékpáros vagy vízi kalandozáshoz. Családunk az apartman mögötti házrészben lakik, a két házrész különálló, nincs átjárás közöttük, az udvarok is kerítéssel vannak elválasztva a teljes függetlenség érdekében.

Az udvar kicsi, de kellemes tere egy madárfüttyel kísért kávézásnak, vagy éppen mókuslesésnek, hiszen a terasz fölé magasodó fenyők lombjain mókusok futkároznak 😊. Meleg, nyári napokon a fenyőfák alatt lehet hűsölni. A házban sincs szükség légkondicionálásra, hiszen még a legmelegebb napokon is legfeljebb 25 fokot ér el a hőmérő higanyszála.

Az apartman párok részére, illetve családoknak is tökéletes választás. A hálószobában egy 2 méter széles franciaágy, a nappaliban egy kihúzható kanapé található. A vonattal érkezőknek csupán pár száz métert kell megtenniük a szállásig, az autóval érkező vendégek pedig a ház előtt parkolhatnak. 

Vendégeinket frissen vetett ágyakkal, frissen mosott törülközőkkel, kádkilépővel, tiszta konyharuhákkal, plédekkel várjuk. Konyhánk felszereltsége a párnapos kikapcsolódáshoz ideális, egyszerű ételek elkészítésére alkalmas.

Szeretettel várjuk a vendégeket Zebegényben, a Dunakanyar egyik legszebb településén!

Vendégházunkban SZÉP kártyát is elfogadunk.

Cím: 2627 Zebegény, Kossuth utca 11.
Telefonszám: +36 30 993 5096
E-mail: szabokrisztina777 (kukac) gmail.com
Weboldal: https://www.diofazebegeny.hu/

Comments are closed.

Close Search Window