Szolgáltatás|

Havasi Grauszmann Tünde vagyok Zebegényből, és gyertyafaragással foglalkozom.

Mesterségemet 2012-ben kezdtem el művelni, miután Horvátországban megláttam a tengerparti sétányon, hogy hogyan készítik az ottani mesteremberek ezeket a csodálatos alkotásokat.

Míg gyertyafaragásom elérte a végső tökéletes kinézetét, párommal együtt hosszú kísérletezések, gyakorlások, a paraffin, festékek,  lakk, szerszámok, formák és a számos kellékek beszerzése előzte meg.

A sok idő, és foglalkozás és nem utolsó sorban a jó kézügyességem meghozta gyümölcsét, és szebbnél szebb alkotások kerültek ki kezem alól, amit a visszajelzések és a sok-sok dicséret is igazol.

Rendezvényekre és kézműves vásárokra kezdtünk el járni, ahol a gyertya árusítása mellett foglalkoztatást is tartunk, ahol bárki kipróbálhatja a gyertyafaragást, találkozhat a technikával. Ez elképesztő sikert arat a készítők körében.

Többször volt amikor velünk népszerűsítették a kézműves rendezvényeket. Iskolákba és óvodákba is hívnak, hogy minél több gyermek ismerhesse meg  hazánkban ezt a ritka kreatív foglalkozást. A Duna televízió ,,KÍVÁNSÁG KOSÁR” című élő műsorába, kétszer és a Család Barát c. műsorba is kétszer kaptunk meghívást, aminek nagyon nagy örömmel tettünk eleget.

A gyertyafaragást  zebegényi műhelyemben ki lehet próbálni telefonegyeztetés , vagy e-mail címen való bejelentkezés után és vásárolni is lehet a készletemből.

Természetesen vannak kulisszatitkaim, amikbe a készítők nem nyerhetnek betekintést, mivel ezzel őrizhetem meg az évek során kitapasztalt, begyűjtött információkat

Cím: 2627 Zebegény, Bartóky J. u. 16/1.

Telefon: +36 30 350 9948

E-mail: grauszmann (kukac) freemail.hu 

Comments are closed.

Close Search Window