Szolgáltatás|

Kisebb kanyarokat téve, Hódmezővásárhely, Szeged, Budapest után 1981 óta élek Zebegényben.

Elsősorban a csodálatos környezet és a művészet iránti szeretet vonzott e helyhez. 1993 óta magánvállalkozó lettem, szezonálisan működtetem Zebegényben a Galéria Cukrászdát. Sok jó barátra és letelepedni vágyó kedves családdal ismerkedtem meg. Menetközben az ingatlanközvetítői szakmával megismerkedtem és nagyon megkedveltem. Egy ingatlan tele van történelemmel, titkokkal, realitásokkal és nagy kérdésekkel, hogy vajon ki lesz a gazdája.

Elsősorban Zebegény és környéke területén foglalkozom e szakmakörrel, de Zebegény specifikusan a kedvenc helyem. A vételi szándékkal jelentkező érdeklődőknek nam adok a kezükbe oldalas listát, hogy idejét és energiáját olyan ingatlanok megtekintésére pazarolja, ami biztosan nem felel meg az igényeinek.

Személyes beszélgetés és előzetes információk alapján, csak azt a néhány ingatlant mutatom be, amely a vevő és családja életvitele, igénye és anyagi lehetőségei szerint a kritériumoknak megfelel.

Segítek eladók és a vevőim részére az ingatlan valós piaci értékéről pontos információt nyújtani.

Felelősséggel csak azokról az ingatlanokról nyilatkozok, amelyet személyesen megtekintettem, annak adatait, tulajdoni viszonyait, műszaki állapotát megismerem. Az ingatlan értékesítését pozitívan és negatívan befolyásoló körülményekre az eladó és a vevő figyelmét is felhívom, esetleg tájékoztatom a megoldások lehetőségéről.

A sikeres együttműködés több vidéki partneri együttműködés segíti. A kínálatomban előfordulhat, hogy fénykép nélküli ajánlat szerepel, ami a tulajdonos személyiségi jogai miatt, csak előzetes időpont egyeztetés követően, személyesen tekinthető meg.

Új ügyfeleimnek korrekt ügyintézéssel szeretném meggyőzni arról,
érdemes hozzám bizalommal fordulni.

Kórusz Józsefné Balázs Márta

Telefon: +36 20 433 1732

Weboldal: www.zebegenyiingatlanok.hu

Comments are closed.

Close Search Window