Hírek|

Munkaközi anyag / Salamin Ferenc

Tisztelt Zebegényi lakosok!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Salamin Ferenc főépítész úr vezetésével elkészültek a Településközpont fejlesztési pályázatban szereplő fejlesztési helyszínek munkaközi tervanyagai. A folyamatban lévő tervezési szakaszban még van lehetőség arra, hogy esetleges lakossági észrevételek még megjelenítésre kerüljenek a terveken. (pl. a kert tervben, ha jobb ötlete lenne valakinek a tervezett fák típusára vonatkozólag kérem tegye meg) Meg kell jegyezzük azt is, hogy a most látott tervek készítésekor a tervezők – természetesen betartva a támogató pályázati hatóság által előírt kötelező és szükséges tartalmi elemeket- figyelembe vették a korábban a lakosság által begyűjtött és építészetileg értékelhető javaslatokat.

Az elmúlt napok örömteli pillanatai után, miszerint önkormányzatunk a pert is megnyerte a projekt haladását másfél évig akadályozó MG Építész Kft.-vel szemben, fogadják jó szívvel az elkészült és gyönyörű látványrajzokat. 

Hozzászólásaikat, javaslataikat itt a honlapon jobbra fent található „Ötletek, észrevételek” gombra kattintva tehetik meg. 

Együttműködésüket köszönve,

Ferenczy Ernő Ervin
alpolgármester

LÁTOGATÓ KÖZPONT LÁTVÁNYTERVEK:

KOPERNICZKY HÁZ TERVEK:

ZÖLDFELÜLETI TERVEK:

némelyik dokumentum / terv betöltése kicsit hosszabb ideig is eltarthat!

Comments are closed.

Close Search Window